Cum a fost primul meu discurs la Liga vorbitorilor in public ?

liga

Sursa imagine: http://www.dragosstoian.ro/

Primul meu discurs la Liga vorbitorilor in public a fost unul emotionant pentru mine. Cel mai mult m-a surpins numarul mare de participanti la acest eveniment.

Am inceput cu emotie sa vorbesc despre mine si despre subiectul pe care vroiam sa il prezint. Totul era ca intr-un film, avem sentimentul ca timpul se deruleaza cu viteza luminii si desi eu eram cel care vorbea nu eram in totalitate constient de tot ceea ce zic si fac. Discursul meu a durat in jur de patru minute desi eu am crezut ca nu a durat mai mult de doua minute. Am incercat sa am cursivitate si sa caut in mintea mea ideile pe care le-am stabilit de acasa, ceea ce am si reusit.

Ceea ce trebuie sa imbunatatesc la prezentarea mea sunt: expresia “aaa”, sa implic mai mult publicul, sa fiu mai apropiat de public si sa realizez si o prezentare power point a subiectului prezentat.

Concluzia este una simpla si anume faptul socoteala de acasa nu se compora cu cea din targ. Desi am practicat acasa discursul consider ca emotiile sunt cele care m-au impedicat sa am un discurs mai bun.

Ati avut si voi o experienta asemnatoare?

O seara buna!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s