Cum reactionati atunci cand sunteti nedreptatiti?

Imagine

Sursa imagine: www.dolhescu.com

Vi s-a intamplat vreodata sa fiti nedreptatiti? Cum ai reactionat? De ce ai reactionat asa in acel moment? Cum ai reactiona acum gandind aceea situatie la rece?

Vreau sa vorbesc in acest articol despre o experienta pe care am avut-o si de modul in care am reactionat.

Totul a inceput cand am aflat ca unul dintre marii comercianti online de carti au noapte reducerilor. Am intrat pe site-ul lor si am comandat in jur de 6 carti cu reduceri mari, cea mai mare reducere a fost de 95 %.

Dupa ce am finalizat comanda am primit un e-mail de cofirmare iar in cateva zile m-am dus sa imi ridic comanda. Cand am ajuns acolo am aflat faptul ca comanda mea nu a fost livrata si ulterior dupa ce am discutat cu cei de la care am comandat cartile am aflat ca aceasta a fost anulata datorita unor erori care au cauzat reducerile de 95 %. Am fost foarte dezamagit de acesta intamplare si eram foarte nervos.

Datorita faptului ca imi doream foarte mult sa imi cumpar acele carti m-am dus in cateva librarii unde am vazut faptul ca preturile acestora era mult mai mare decat intr-un magazin online.

Dupa cateva ore m-am hotarat sa imi cumpar de pe acelasi magazin online cartile si am sa incerc sa obtin o reducere (pentru timpul pierdut pe drum catre magazin si pentru dezamagirea faptului ca nu mi-au livrat produsele). Am sunat  si am discutat despre ceea ce am patit cu o domnisoara foarte amabila, apoi am intrebat-o daca trebuie sa vin pana la sediul lor sa iau comanda, ceea ce am obtinut intr-un final a fost trasportul gratuit pentru aceasta comandat.

Am foarte multumit de rezultatul acestei situatii.

Astept pareri si alte povesti despre cum ati reactionat/reactionati atunci cand simtiti ca sunteti nedreptatiti!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s