The Secret – cea mai tare carte/film

descărcare (1)

 

Iată în ce constă Secretul, în câteva linii simple:

– Secretul este Legea Atracţiei: orice gând puternic avem, acesta se întoarce la noi în fapte şi obiecte, se materializează.

– dorinţele noastre sunt porunci pentru Univers. Atât timp cât investim în ele pasiune, credinţă, bucurie, iubire şi recunoştinţă.

– nimic nu este simplist sau derizoriu. Legea funcţioneaza chiar dacă tu nu crezi în ea. În carte sunt explicate fiecare principiu, fiecare regulă, fiecare detaliu de către specialişti în diverse domenii – de la psihologi, la fizicieni, profesori sau antreprenori.

Cum ar trebui să procedezi pentru ca Secretul să funcţioneze şi pentru tine:

– să ştii EXACT ce vrei de la viaţă

– să investeşti gândurile tale cu trăire autentică şi pasiune

– să vizualizezi ceea ce-ţi doreşti
– să simţi lucrul pe care ţi-l doreşti ca şi cum l-ai primit deja

– să crezi în ceea ce-ţi doreşti nestrămutat şi fără abatere

– să învălui visul tău în iubire

– să fii recunoscător pentru tot ce ai deja în viaţa ta, dar şi pentru ce doreşti să obţii.

Lucrurile stau mult mai complicat de atât, însă pentru a înţelege Secretul va trebui să citiţi cărţile The Secret şi The Power

Concluziile sunt următoarele:

– lumea este reticentă pentru că de-a lungul anilor ne-au fost inoculate nişte cutume de care nu mai scăpăm. Trebuie să fii open-mind şi să gândeşti… neasistat.

– practicam de mult Secretul, însă necontrolat şi arbitrar. Eram uimită de rezultate. De când îl practic zilnic, sunt fascinată de magia sa.

– multe persoane consideră că trebuie să gândeşti pozitiv şi vei avea totul pe o tavă de aur. Iar alţii cred că este o prostie să vrei ceva fără muncă, doar cu gânduri bune. Greşit în ambele cazuri! Secretul nu exclude munca sau ambiţia, perseverenţa sau învăţarea, cunoaşterea. Trebuie să vii în întâmpinarea dorinţelor tale. Trebuie să fii recunoscător pentru ceea ce ai deja. Pentru mine munca nu înseamnă un efort, tocmai pentru că fac ceea ce iubesc cel mai mult – scriu şi călătoresc.  Mi-am dorit foarte tare lucrul acesta:)

– îţi poţi schimba întreaga viaţă: situaţia materială, cariera, relaţiile, starea de sănătate. Însă pentru a ajunge aici trebuie să îţi acorzi timp şi să investeşti în tine!  Gândeşte-te că eşti şevaletul propriilor tale dorinţe. Dacă nu ai avea limite de timp, distanţă sau bani, cum ar arăta tabloul tău?

– Secretul este simplu: gânduri bune, pasiune, imaginaţie, iubire, recunoştinţă, entuziasm. Însă nu este simplist, aşa cum vă mai spuneam.  Mulţi oameni din întreaga lume îl folosesc zilnic şi au rezultate spectaculoase. Şi-au schimbat modalitatea de a gândi şi au devenit mai sinceri cu ei înşişi. Printre cei care practică Secretul cu succes se numără multi-miliardari, oameni de afaceri, actori, medici, profesori, vedete, dar şi oameni simpli. Şi tu poţi!

– cei mai mari duşmani ai noştri sunt gândurile negative (şi… ceea ce NU ne dorim), repetate obsesiv, ca o litanie (“nu vreu să întârzii”, “nu vreau să mă respingă la interviu”, “nu vreau să răcesc”, etc). Universul nu face decât să ne ofere ceea ce gândim.

În decursul a două săptămâni am pus în practică tot ce am citit în cărţile The Secret, The Power, The Magic, în Cartea Recunoştinţei şi în The Secret – sfaturi zilnice. Mi-am schimbat total gândurile, deşi la început am fost copleşită. Încă mai joc meciuri de ping-pong cu anumite senzaţii… Însă vă pot spune un singur lucru: Secretul FUNCŢIONEAZĂ!

Dacă vreţi să aflaţi mai multe despre acest subiect, vă recomand cartea The Secret, by Rhonda Byrne.

Puteti vedea si filmul The secret care este identic dupa carte accesand site-ul http://images.thesecret.tv/The-Science-of-Getting-Rich.pdf

Sursa material:

http://www.ioanabudeanu.com/2013/03/the-secret-by-rhonda-byrne.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s