De ce am ales sa fiu voluntar? Si care sunt beneficiile!

Imagine

A aparut in luna Septembrie anul 2012. Asa cum ii spune si numele scopul acestei Asociatii misunea ei este cresterea scalabila a gradului de fericire din Romania, folosindu-ne de concluziile si studiile domeniilor dedicate din psihologie.

Am intrat in legatura cu ei din intamplare. Nu mai stiu exact cum. Am participat la mai multe evenimente organizat de acestia printre care: cartea “Fericit fara motiv” si prezentarea unui documentar pe baza caruia am discutat. Din intamplare am auzit ca ar avea nevoie de voluntari pentru prima conferinta despre Fericire, asa ca am ales sa ma implic si eu in acest proiect. A doua zi am dat mail pentru a putea discuta mai multe detalii cu privire la aceasta conferinta. Raspunsul l-am primit dupa o saptamana, ne-am intalnit si am discutat.

Cu o zi inainte conferintei ne-am intalnit si am discutat. Pentru ca toata lumea era ocupata cu pregatirile pentru conferinta a venit cineva cu o intrebare: “Cine se duce la aeroport sa ii ia pe invitatii la conferinta?”. Auzind aceasta intrebare m-am indreptat catre persoana care a intrebat si am spus daca pot ajuta cu ceva? Mi-a spus daca ma duce pana la aeroport sa ii iau pe inviati. Singura problema era ca masina avea cutie automata ceea ce mi-a pus ceva probleme. Am plecat la aeroport  si am luat invitatii si i-am condus la hotel.

A doua zi am dus invitatii la conferinta si am apucat sa ii cunosc putin mai bine.

Restul primei zile l-am petrecut la conferinta, la receptie si am tras o fuga dupa flori pentru invitate.

Seara am fost destul de obosit.

Am aflat foarte multe lucruri interesante, am cunoscut foarte multi oameni noi iar atmosfera din sala a fost pur si simplu vibranta.

A doua zi a fost la fel de interesanta.

La finalul ultimei conferinte am urcat toti membrii echipei care a participat la conferinta si am fost aplaudati de public. A fost un sentiment super.Ce pot sa va zic este: toti oamenii din cardul Asociatiei pentru Fericire sunt niste oameni deosebiti (m-am simtit ca intr-o familie), ii multumesc lui Andrei si Malinei Chirea pentru increderea pe care au avut-o in mine pentru ca mi-au dat o masina scumpa sa o conduc desi nu ma cunosteau mai deloc, le multumesc fetelor care au fost cu mine la receptie si cu care m-am inteles super (Luzia si Dana), le multumesc invitatilor si nu in ultimul timp tuturor membrilor echipei pentru un weekend minunat!

Deci ceea ce am castigat dupa aceasta experienta sunt:

1. Am invatat sa conduc o masina cu cutie automata

2. Am cunoscut o multime de oameni deosebiti

3. Mi-am facut multi prieteni

4. Am aflat mai multe despre fericire!

5. Am simtit cu sala vibreaza de fericire!

6. Am invatat mai bine Bucurestiul

7. Am petrecut un weekend superb alaturi de niste oameni deosebiti!

8. Multumesc!

Deci a meritat? Cu siguranta DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s