Mai important decat ceea ce faci, este cine esti ca persoana!

descărcare

Consider ca toti avem in viata suisuri si coborasuri. Toti am inceput poate cu un simplu job, apoi cunoscandu-ne mai bine ne-am dat poate seama ceea ce dorim sa facem, sau mai bine spus ceea ce nu ne place. Treptat schimband mai multe locuri de munca acest cerc de locuri in care ne-ar place sa lucram devine tot mai restrans. Desigur acest exemplu este valabil in conditiile in care dupa ce terminam studiile nu stim in ce directie sa apucam.

Aceste decizii ar trebui luate inainte de a ne finaliza studiile pentru a putea sa ne indreptam in directia in care dorim sa lucram. Din pacate consider ca sistemul de educatie si conditiile de munca nu ne ofera aceasta posibilitate.

Cate companii din Romania ofera tineriilor de 16-17-18 ani posibilitatea de a lucra chiar si cateva zile pe o pozitie in care isi doresc sa se specializeze in cadrul facultatii?

Singurul lucru care il ofera anumite scoli mai ales cele tehnice este practica. Cat de multi tineri aleg sa faca aceasta meserie pe care o invata la liceele tehnice chiar nu am idee.

Toate companiile mari se plang de calitatea educatiei oferite tinerilor, ce fac acest companii pentru a imbunatatii acest aspect?

Toti ne putem plange de viata asta grea…daca nu facem nimic si decat ne plangem totul este degeaba!

Succes!

2 thoughts on “Mai important decat ceea ce faci, este cine esti ca persoana!

  1. Adevarat. Educatia este un punct mort in momentul de fata. Ramane insa o mare comoara care nu ne-o poate lua nimeni si anume cartile, in special cele de dezvoltare personala si educatie financiara, care ne pot aduce educatia necesara unui viitor de succes.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s