Motivatia se afla in tine, indiferent ceea ce faci!

Imagine

Cu totii avem nevoie de un loc de munca. Cu totii am urmat o scoala, un liceu, unii dintre noi o facultate si poate un master toate in speranta de a avea acel loc de munca mult visat care sa ne aduca implinirea (fie ea materiala/spirituala).

Totusi ce facem daca nu reusim sa ne angajam in domeniu? Desigur o solutie ar fi un internship in domeniul in care ne-am specializat. Atunci cand nu reusim nici dupa acesta etapa sa ne angajam ne intrebam in ce directie sa o apucam?

Asa ca incepem sa ne cautam de munca intr-un domeniu anex cu al nostru. Daca reusim ne putem considera fericiti, daca nu reusim va trebui sa acceptam un loc de munca pentru a ne asigura minimul necesar.

Totusi nu putem vorbi despre motivare atunci cand pozitia pe care o ocupa este sub calificarea noastra iar salariul pe masura. Exista totusi o solutie confirmata din propria experienta. Daca incercam sa privim aceasta experienta ca si pe o provocare si poate un lucru bun, am putea sa avem o surpriza placuta si in curand sa putem avansa in cadrul companiei pe pozitiile noi deschise.

Concluzia este: ca fiecare loc de munca este o oportunitate in sine si nu sti de unde poate sarii iepurele. Poate un coleg pleaca in alta firma si te recomanda, poate avansezi, poate iti faci prieteni noi, etc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s