Cauzele blocajelor in viata personala sau profesionala?

Imagine

Sursa imagine: www.moonloh.com

Ti s-a intamplat vreodata sa iti doresti cu adevarat ceva, iar acel ceva din pacate sa nu vina?

Una dintre cauzele care stau la baza acestei neimpliniri consideri ca esti chiar tu!

Sa luam de exemplu o situatie ipotetica.

Vrei sa ai succes in viata personala, vrei sa ai o relatie serioasa si pe viitor sa te poti casatorii.

Pana aici toate bune si frumoase, totusi problema apare atunci cand: intalnesti numai oameni care au deza o relatie serioasa, nu sunt diponibili emotional, nu isi doresc o relatie, sau inca incearca sa isi revina dupa o dezamagire.

Atunci cand acest tipar continua sa apara indiferent cat de mult ai incerca, trebuie sa iei in considerare faptul ca totul incepe cu tine: cu ceea ce iti doresti tu cu adevarat, cu modul in care esti tu, cu temerile tale sau cu diponibilitatea ta de a te implica in acel moment intr-o relatie. Daca nu faci nimic in acest sens, vei continua sa intalnesti sa te lovesti de acelasi tip de oameni.

Atunci cand m-am confruntat cu aceasta problema in urma cu mai bine de 2 ani (in prezent sunt casatorit si am un baietel pe care il iubesc mai mult decat orice), am apelat la dezvoltare personala (psihoterapie cognitiv-comportamentala) individuala si de grup pentru a ma putea cunoaste mai bine si a imi rezolva problemele.

La fel probabil ni se poate intampla si in viata profesionala. Ne putem dori foarte mult sa lucram intr-un domeniu totusi nu reusit sa iesim din propriile tipare si nu depunem efort in acest sens. In aceasta situatie va recomand sa va adresati unui coache sau unei specialist de resurse umane care va poate indruma sau da sfaturi cu privire la pasii si etapele pe care le aveti pentru a va atinge obiectivul!

V-a placut articolul?

Succes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s