Ce job te poate distruge, în funcţie de zodie ?

Imagine

 

Berbec

Berbecii sunt energici şi nu au pic de răbdare. Dacă vrei să torturezi un berbec, angajează-l undeva unde e înconjurat de cât mai puţină lume, dacă se poate lasă-l singur într-un birou şi pune-l să sorteze hârtii. Joburile care pot distruge psihic şi fizic un berbec sunt: contabil, farmacistă, gestiune depozite, paznic de noapte.

Taur

Taurii sunt destul de tipicari, încăpăţânaţi şi iubesc rutina. Dacă vrei să distrugi un taur veritabil, dă-i o slujbă unde nu are program fix şi unde primeşte tot felul de ordine, de la tot felul de oameni, într-un stres continuu şi agitaţie maximă. Joburile care pot distruge psihic şi fizic un taur sunt: jurnalist, fotbalist, asistent manager, asistentă medicală.

Gemeni

Gemenii vor să vărbească mult şi să fie înconjuraţi de admiratori tot timpul. Dacă nu are public, nativul din gemeni nu se simte în largul lui şi de aceea, cele mai bune joburi pentru el sunt cele care implică mulţi oameni şi situaţii noi. Dacă vrei să ucizi spiritul cuiva din zodia gemeni, închide-l într-un cubicul. Joburile care pot distruge psihic şi fizic pe oricine născut în zodia gemeni sunt: corporatist, mecanic auto, menajeră.

Rac

Racii sunt firi sensibile şi iubesc confortul şi ideile noi, dar sigure. Orice îi agită sau le stârneşte neliniştea le face rău. La fel şi joburile care nu te lasă să fii creativ şi joburile cu risc mare sau responsabilităţi mari. De exemplu: patron de firmă proprie (îţi faci griji până mori), manager, 

Leu

Leii sunt atât de vanitoşi că nu pot suporta pe altcineva să le dea ordine. La fel de mult urăsc leii persoanele care atrag atenţia de la personalitatea lor. Dacă vrei să faci rău unui leu veritabil, tot ce trebuie să faci este să-l angajezi undeva unde nu are cum să strălucească. Joburile care pot distruge psihic şi fizic pe oricine născut în zodia leu sunt: backing vocal, asistent manager, personal care se ocupă cu curăţenia, vânzător la piaţă.

Fecioară

Fecioarele sunt cunoscute pentru perfecţionist şi fiţe, dar şi pentru răbdare şi meticulozitate. Dacă vrei să nenoroceşti un nativ din fecioară, oferă-i un job în care trebuie să producă mult şi repede. Nimic nu-l indispune mai tare decât treaba pe jumătate făcută sau de mântuială. Joburile care pot distruge psihic şi fizic o fecioară sunt: jurnalist, lucrător la fabrica de conserve, agent la call center.

 

Balanţă

Balanţele sunt cele mai fericite dacă nu muncesc. E aceea, cele mai bune opţiuni de job pentru ele înseamnă soţie casnică de milionar bătrân sau câştigătoare la loto. Dacă trebuie, totuşi, să se ducă la serviciu, balanţele preferă joburi creative. Joburile care pot distruge psihic şi fizic o balanţă sunt: strungar, vânzătoare la magazinul de la colţ, contabil.

Scorpion

Profunde şi serioase, dar mai ales ambiţioase, persoanele născute în zodia scorpion se simt cel mai bine acolo unde pot avansa. Pasiunea pentru job este un element important şi nicio slujbă fără provocări nu tentează un scorpion. Orice job care îţi pare superficial şi fără însemnătate sau în care nu poţi avansa te deprimă. Joburile care pot distruge psihic şi fizic un scorpion sunt: manager gestiune marfă, corporatist, vânzător de spaţiu publicitar în reviste.

Săgetător

Săgetătorii sunt optimişti şi activi şi trebuie să se afle în continuă mişcare. Tot ce este static şi perceput ca plictisitor le face mult rău. Depresia la săgetători vine la slujbele în care se simt singuri, că stau pe loc şi nu fac nimic cu viaţa lor sau, măcar pentru vieţile altora. Joburile care pot distruge psihic şi fizic un săgetător sunt toate joburile full time de birou: avocat comercial, corporatist, angajat la o bancă, telefonistă.

Capricorn

Capricornii sunt serioşi şi muncitori, dar asta nu înseamnă că pot face orice pe lumea asta. Pentru că sunt tipicari şi perfecţionişti, capricornii au nevoie de stabilitate financiară. Orice risc sau orice posibilitate de a pierde controlul şi toţi banii din bancă îi sperie de moarte şi tot ce au nevoie este să lucreze constant şi să aibă un birou unde să ţină agenda. Joburile care pot distruge psihic şi fizic un capricorn sunt: agent la bursă, agent imobiliar, agent de vânzări, reprezentant AVON, distribuţie marfă.

 

Vărsător

Vărsătorii au o gândire analitică, dar sunt foarte zăpăciţi din fire. Pentru că nu le este teamă să spună ce gângesc, adesea au probleme de integrare, dar există şi o latură foarte sensibilă a lor care se ofensează uşor. Orice job care nu le permite să gândească paralel şi să vină cu idei inovatoare şi inedite este deprimant. Joburile care pot distruge psihic şi fizic un vărsător sunt: corporatist, vânzător, gunoier, agent de vânzări RCA, call center pentru clienţi.

Peşti

Peştii sunt firi visătoare şi idealişti convinşi. Pentru că sunt foarte sensibili, orice realitate prea dură le face rău, orice dovadă despre faţa urâtă a lumii este o povară. Joburile care pot distruge psihic şi fizic un nativ din peşti sunt: corporatist, asistentă medicală la urgenţe, medic chirurg, auditor, cadastrist.

Sursa: Horoscop: Ce job te poate distruge, în funcţie de zodie – Pagina 3 – Astro Fun | Unica.ro http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/horoscop-2013-joburi-nepotrivite-functie-zodie-distruge-35752/pagina/2.html#ixzz2cE5iKDm8

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s